Yhteystiedot

Ota yhteyttä niin kerromme, kuinka Wattia tehostaa työpäiviä sinun yrityksessäsi.

 

Sami Holmi
Toimitusjohtaja

0400 214 150
sami.holmi@wattia.eu

 

Juhani Anttila
Talenom, taloushallintointegraatio

040 581 9292
juhani.anttila@talenom.fi

Asialla alan ammattilaiset

Wattia sai alkunsa toimitusjohtaja Sami Holmin hyppysissä. Yrittäjyys oli pitkään kiehtonut muiden riveissä työskennellyttä Holmia, ja vuonna 2012 hän jätti työt Nokialla ja osti Koillissähkön. Pohjois-Suomessa toimiva yritys työllistää kymmenkunta asentajaa ja asiakkaita löytyy niin julkishallinnosta, yrityksistä kuin yksityishenkilöistä.

Yrittäjän työpäivät tuppaavat tunnetusti venymään, se ei alkutaipaleella Holmia yllättänyt. Aikaa tuntui kuitenkin vierähtävän aivan liikaa yrityksen sisäisten asioiden hoidossa ja paperinpyörittelyssä. Niinpä Holmi testaili useita erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä tehostaakseen omaa ajankäyttöään ja sujuvoittaakseen asentajien työskentelyä.

Järjestelmät osoittautuivat monimutkaisiksi ja melko hintaviksi. Tuntui, että ne oli suunniteltu vähän kaikille toimialoille, mutta esimerkiksi tietyt sähköpuolelle oleelliset ominaisuudet uupuivat tyystin. Muutaman vuoden eri järjestelmien kanssa tuskailtuaan Holmi päätti, että kun kerran hyvää ei löydy, niin teen sen itse.

Wattian kehitystyö starttasi v. 2017. Kumppaniksi lähti Juhani Anttila Talenomilta. Hän näki potentiaalin ja toi mukaan vahvan ymmärryksen taloushallinnosta. Seuraavat pari vuotta Wattiaa kehitettiin yhteistyössä pilottiasiakkaiden kanssa.

Aidossa toimintaympäristössä saatujen käyttäjäkommenttien perusteella järjestelmää hiottiin huolella. Esimerkiksi sähkötarvikkeiden käsittelyä on helpotettu, sähkönumerot saa poimittua jo ostolaskusta ja erityisesti myyntilaskun näppäryyteen on kiinnitetty huomiota. Nyt työtehtävien jakaminen asentajille on selkeää ja järjestyksessä pysyvät niin alalle ominaiset nippelit ja nappelit kuin yrittäjän työpöytäkin.