Wattia ERP

Liikkuvaan työhön suunniteltu Wattia on helppokäyttöinen ja toimiva ERP, jolla talouden sujuvoittaminen ja varaston ylläpito sujuu ketterästi.

Varaa ilmainen demo tästä:

Olemme teihin yhteydessä 48 tunnin sisällä

*Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietosuojaselosteen mukaisen tietojen käsittelyn.

Ominaisuuksilla säästät aikaa

Combined ShapeCreated with Sketch.

Työmääräimet

Ominaisuus, joka mahdollistaa työtuntien ja tarvikkeiden kirjaamisen vaivattomasti. Asentajat voivat helposti seurata työmääriä ja tallentaa tarvittavat tiedot järjestelmään.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Tuntikortit

Tuntikortit helpottaa asentajien työaikojen seurantaa ja lähettämistä palkanlaskentaan. Tuntikortit kattavat tuntien lisäksi myös poissaolot ja lomat, mikä auttaa palkanlaskentaprosessia.

Fill 1Created with Sketch.

Yhteydet

Wattia mahdollistaa työmääräinten lähettämisen suoraan WhatsApp-viesteinä. Tämä nopeuttaa tiedonkulkua ja helpottaa työtehtävien jakamista.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Raportit

Wattia tarjoaa kattavan seurannan kohteiden työtunneista ja kustannuksista. Tämä auttaa yritystä seuraamaan projektien etenemistä ja tekemään tarkkoja analyysejä.

Combined ShapeCreated with Sketch.

Laskujen lähetys ja vastaanotto

Voit helposti luoda ja lähettää laskut suoraan Wattialla, mikä tehostaa laskutusprosessia ja parantaa rahavirran hallintaa.

Integraatio päivittää tiedon tilitoimistoosi reaaliajassa!

Vertaa ja ihastu

Wattia on kattava toiminnanohjausjärjestelmä suunniteltu liikkuvan työn yrityksille.

Kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa, Wattia tehostaa toimintaa yrityksissä. Järjestelmä tarjoaa helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymän, joka helpottaa projektien hallintaa. Hallitset myös varastot, laskutukset ja asiakkaat helposti.

Wattia vapauttaa aikaa yrittäjiltä ja asentajilta keskittyä ydintehtäviinsä, parantaa tehokkuutta ja asiakastyytyväisyyttä.

Näytämme mielellämme Wattian ominaisuudet ja toiminnallisuuden etätapaamisessa tai paikanpäällä. Demo on ilmainen, joten varaa itsellesi sopiva aika niin katsotaan, miten Wattia sopisi teidän yrityksellenne.

Tutustuminen ja vertailu kannattaa aina!

Wattia ERP

Toiminnanohjausjärjestelmä
Alk. 49€ Kuukaudessa
  • Työmääräimet
  • Tuntikortit
  • Tarjouslaskenta
  • Raportit
  • Laskujen käsittely
  • Kannattavuusseuranta
  • Integraatiot