Asiakaskokemuksia

Mikäpä olisi parempi tapa tutustua Wattian tuomiin hyötyihin kuin tutustua asiakkaidemme käyttökokemuksiin!

 

Suosittelen Wattiaa toiminnanohjaukseen erityisesti pienille ja keskisuurille sähköurakoitsijoille! Lue lisää ›

Jarmo Merkkiniemi
Oulun Sähkö Optima Oy

Wattian selkeys vakuuttaa

Tein töitä sähköalalla 15 vuotta ja sitten perustin oman yrityksen, Oulun Sähkö Optiman, vuonna 2013. Työllistän itseni lisäksi viisi henkilöä. Teen kaikki toimistotyöt itse, mutta yritän välillä ehtiä työmaallekin. Se on onnistunut paremmin sen jälkeen, kun otimme Wattian käyttöön vuonna 2018.

Wattia on selkeä, yksinkertainen ja ennen kaikkea toimiva. Sekä työnjohto että asentajat pystyvät käyttämään Wattiaa ilman turhaa kikkailua ja yhtä lailla puhelimessa ja tietokoneella. Aloitteleva asentaja kiittää, kun tarvikkeista on kuvat järjestelmässä.

Olen käyttänyt monia muitakin toiminnanohjausjärjestelmiä, ja ne ovat olleet Wattiaan verrattuna työläitä, koska esimerkiksi taloushallinnon tehtäviä on pitänyt hoitaa itse. Meillä Wattia on integroitu Talenomiin, joten tietty häslääminen on jäänyt pois ja rahaliikennettä on kätevä seurata. Aikaa jää enemmän muuhun työhön kuin paperihommiin.

Suosittelen Wattiaa erityisesti pienille ja keskisuurille sähköurakoitsijoille!

Jarmo Merkkiniemi
Oulun Sähkö Optima Oy

Sulje
 

Wattian myötä loppui laskujen skannailut ja pahvien ja papereiden tuonti työmaalta. Työskentely sujuvoitui huomattavasti. Lue lisää ›

Keijo Palosaari
Palosaaren Sähkö Oy

Vartin homma parissa minuutissa

Otimme Wattian käyttöön Palosaaren sähkössä keväällä -19. Siihen loppui laskujen skannailut ja pahvien ja papereiden tuonti työmaalta. Wattia on sujuvoittanut hommia huomattavasti.

Meillä on töissä viisi asentajaa, ja he ovat todenneet järjestelmän olevan todella asentajaystävällinen. Työmääräimiä pyöritellään parilla klikkauksella ja tuotteista on kuvat saatavilla.

Itselläni yrittäjänä aiempi vartin homma hoituu nyt parissa minuutissa, ja järjestelmän linkitys Talenomin kanssa viimeistelee paketin. Mukavaa oli sekin, että asiakkuuden alussa meiltä kysyttiin säännöllisesti käyttäjäkokemuksia, ja palautteemme huomioitiin järjestelmän kehittämisessä.

Keijo Palosaari
Palosaaren Sähkö Oy

Sulje